Valhalla Fresh (konceptet)

Valhalla Fresh – konceptet

Valhalla Fresh er vores oprindelige ide og koncept - vi ønskede at give hunde sund dansk mad på en måde der var let for ejerne og god for miljøet.

Vi satte os og vurderede hvad foder der fandtes på markedet i dag, og holdt det op imod hvilke behov hunde og katte reelt har. Derefter undersøgte vi hvilken service ejerne satte pris på, og hvorvidt vi kunne støtte de danske specialbutikker gennem et nyt koncept.

Vi kom frem til et unikt koncept - Valhalla Fresh - vi følte tilbød både ejere og hunde noget mere og bedre, og som vi vidste der, på længere sigt kunne udrulles til ægte specialbutikker. Derefter gik vi i gang med at undersøge hvor maden skulle laves henne, og hvor den kunne laves.

Vi var vidt omkring i vurderingen af hvor og hvordan Valhalla burde produceres, men efter mange undersøgelser endte vi her i Danmark.

Alt Valhalla er lavet i Danmark, efter danske opskrifter udviklet af danske dyrlæger, og med inspiration fra den nordiske natur og det nordiske køkken.

Vi har bygget Valhalla Fresh fra bunden op, med input fra mange kilder; hunde, kunder, butikker, producenter og transportører. Hele konceptet er strømlinet og hver del tilpasset hinanden, alt fra produktion til pakning og forsendelse, for at sikre kunden en strømlinet oplevelse, og stor værdi for pengene.

Vi har fravalgt alt det der ikke er vigtigt, samt alt det der presser miljøet. Der er ingen nyhedsbreve, ingen printede brochurer eller flyere, og vi har samlet alle betingelser ét overskueligt sted.

Desuden har vi valgt at være helt gennemsigtige med råvarer og maden, og stille alle de detaljer til rådighed som vi kan. Vi arbejder løbende på at udvide informationerne på siden, og hvis du har specifikke spørgsmål, kommentarer eller ønsker, må du altid gerne kontakte os.

Kontakt Os