Om ernæring

Om ernæring

For at forstå sammensætningen af din hunds foder, har vi her beskrevet, hvad din hund har brug for og hvorfor. 

Som en start er det nødvendigt at fastslå, at din hund nedstammer fra ulvene. 

Naturen har skabt et fantastisk dyr, som kan klare sig på egen hånd i naturen. Der er alt hvad dyret har brug for og derfor har ulvene stadig den dag i dag gang på jorden. Vi har for flere tusinde år siden taget ulven til os, med det formål at bruge det i jagt og til beskyttelse. Med tiden blev nogle af ulvene tamme og hunden var "født". 

Men selvom vi har taget hunden til os og ind i huset, ændre det ikke
på hundens opbygning og behov. Hunden er stadig kødæder og har
brug for de proteiner, som findes i kød. Faktisk har de ikke brug for
meget andet end kød - ligesom det bytte deres forgængere nedlagde
i naturen. 

Hvis du vil vide mere om, hvordan man kan genkende en kødæder
kan du læse mere om det ved at klikke her.

Valhalla er bygget op, så det kommer så tæt som muligt på din hunds naturlige behov. I vores foder bruger vi to forskellige
former for kød:

Frisk kød: Frisk kød er ikke bearbejdet inden det anvendes til produktionen af foder. Du kan læse mere om frisk kød ved at klikke her. 

Dehydreret kød: Dehydreret kød er tørret inden det anvendes til produktionen af foder. Du kan læse mere om processen
ved at klikke her.


Vi værner om kødets gode kvalitet, hvorfor vi bestræber os på, at producere hundefoder der bevarer så mange som muligt af kødets gode kvalitet under hele produktionen. Du kan læse mere om, hvordan vores foder bliver til ved at klikke her. (her skal vi have linket til ingredienskvalitet – men rettet til så vi beskriver den måde vi gør det på og hvorfor og hvad det gør ved pillerne samt kort om generelt fra slagtedyr til piller i posen.

Ligeledes er det vigtig for os, at vores foder indeholder gode og sunde næringsstoffer som har en høj optagelighed for din hund. Du kan læse mere om Biotilgængelighed ved at klikke her.