Hvordan Laves Hundemad?

Hvordan laves hundemad?


Du har nok tænkt over det før; hvordan laver man egentligt hundemad?

Det har længe været svært at få information fra producenterne om hvordan deres hundemad reelt laves, men sådan er det ikke hos Valhalla!

Valhallas metode:

Hos Valhalla er vores fokus på friskest mulige råvarer, minimering af kulhydrat, og et øje for temperatur. Alt Valhalla er ekstruderet, men ved lav temperatur, hvilket bevarer næringsstofferne i ingredienserne. Vi vælger friske råvarer hvis muligt, for jo mindre behandlede råvarerne er, jo bedre næring får man ud af dem. Slutteligt fokuserer vi på minimering af kulhydrater, da disse er overflødige for hunde, og kan være skadelige for helbredet.

Processen:
Først blandes de friske ingredienser (f.eks. frisk kyllingelever) med pulver-ingredienserne (f.eks dehydreret kylling).

Massen hældes i en extruder (dampskruekoger), der varmer massen med vanddamp til ca. 120 grader, hvorved massen "bages".

Massen presses igennem en matrice (plade med huller i), hvorefter en kniv skærer den af i små piller.

Slutteligt overfladebehandles pillerne med fedt, pakkes i vores sorte Valhalla poser, datomærkes og sendes ud til kunderne.