Odin-express – Vores leveringsmåde

Odin-express – Vores leveringsmåde

Altid gratis forsendelse ved køb af to poser!

Odin-Express er vores nye leveringsmåde.
Vi har taget et skridt tilbage og udviklet konceptet fra bunden af, hvilket sikrer dig lette leveringer og nem retur.
Alt fra emballage og lager-udformning, til posernes indpakning og de interne fragtsystemer er optimeret, så jeres bestillinger er lette at pakke, og kommer frem med en større sikkerhed end normalt.

Et af de vigtigste elementer i Odin-Express er at kunden SKAL notere et sted kassen kan stilles. Vi bruger ikke pakkeshops, kun direkte leveringer til dig. Du kan til gengæld frit vælge at få varerne leveret på din arbejdsplads hvis du nu ikke lige har et sted pakken kan stilles på din hjemmeadresse.

Hvis vi modtager en ordre og betaling inden klokken 13, leverer vi almindeligvis kassen næstkommende hverdag.
Leveringerne sker med PostNord, det tidligere PostDanmark.

Bæredygtighed og Miljøhensyn er et af vores mål med Odin-Express. Så vi har arbejdet sammen med emballage-leverandører for at skabe en kasse der passer perfekt, uden spild, til de poser vi tilbyder. Vi har bevidst valgt ikke at brande kasserne, da dette koster på miljøet, og ikke har en særlig værdi for hverken hundene eller ejerne.
Det er også essentielt at al fragt er centraliseret, varerne kører kun fra produktionen direkte til os, og så direkte ud til kunden, ingen mellemlagre, dropshipping eller andre fikse idéer.

Det er derfor også essentielt at pakkerne kan stilles ved levering, for hvis kassen skal tages med igen eller placeres i eksempelvis en pakkeboks, er der en unødig belastning for miljøet.

Vores mål er at minimere Valhallas CO2-aftryk mest muligt, og hvis du har et godt forslag så kontakt os endelig!